dissabte, 28 de setembre de 2013

VII MOSTRA DE FOTOFILOSOFIA 2013


Per tal de celebrar la Jornada Mundial de la Filosofia de 2013 (UNESCO, novembre) es convoca la Mostra de fotofilosofia. L’objectiu de la Mostra és aplegar “espurnes de pensament” fetes per alumnes de secundària expressades en una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.
BASES (INS RAMON BERENGUER IV):
  1. La participació és obligatòria per a l'alumnat de 1r de Batxillerat i optativa per a l'alumnat de 2n de Batxillerat. La participació ha de ser individual.
  2. Es participa amb una fotografia digital acompanyada d’un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.
  3. El treball es penjarà al blog FILORAMONBERENGUERIV, en forma de post, enviant-lo  al correu rb4filo@gmail.com.
  4. El termini de presentació acaba el 25 d'octubre.
  5. En l'assumpte cal escriure la pregunta. Com a arxiu adjunt es puja la fotografia.En el text, poseu "Feta per NOM i DOS COGNOMS, CURS". 
  6. Si envieu el treball des d'un mòbil, cal que esborreu tota la propaganda que conté el cos del text (ex: "enviat des del meu smart"...).
  7. Els posts han de ser originals. Cal que cada participant disposi del dret d’ús de la fotografia (de preferència n’ha de ser l’autor, o disposar del permís explícit de la persona autora). El format de les fotografies ha de ser JPEG. El pes del fitxer no pot ser superior a 600 kb (Blogger les redueix automàticament).
  8. Les fotofilosofies podran ser publicades en altres llocs. Es sotmeten a llicència Creative Commons de reconeixement, ús no comercial i sense modificació.
  9. Cada centre seleccionarà un 10% de les millors fotofilosofies i les enviarà per presentar-les a l’acte públic de tots els centres participants, que es farà el dia 20 de novembre de 2013 a les 17 hores a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB, on assistiran els autors o autores i en rebran el reconeixement. 
  10. Alguns criteris de valoració: pregunta punyent, valor artístic de la fotografia, potencia de la interrelació. Vegeu el blog de la Mostra, on també hi trobareu fotografies de les edicions anteriors i el llistat de centres que participen en la Mostra d'aquest any

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada